Altın Koza ‘Anlat İstanbul’un
 

12. Altın Koza Kültür, Sanat ve Film Festivali’nde ‘Anlat İstanbul’ En İyi Film, ‘Yazı Tura’ filminin yönetmeni Uğur Yücel ise En İyi Yönetmen seçildi.

12. Adana Altın Koza Film, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödüllerden 5’ini ‘Anlat İstanbul’ kazanarak, geceyi ve festivali en kârlı kapayan film oldu.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri üyeleri, Nur Sürer, Ahmet Soner, Burçin Yalçın, İsmail Kalkan, Mira Civelek, Oğuz Onaran, Necip Sarıcı, Murat Hasarı, Paşa Gündoğdu, Şemsi İnkaya ve Aydın Sayman’dı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Kenan İmirzalıoğlu (solda) ve Olgun Şimşek ‘Yazı Tura’ filmindeki rolleri ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü paylaşırlarken, Nurgül Yeşilçay ‘Eğreti Gelin’ filmindeki rolü ile En İyi Kadın Oyuncu seçildi.

En İyi Yönetmen Ödülü, yönettiği ilk uzun metraj film olan ‘Yazı Tura’ ile Uğur Yücel’e verildi.

Halit Kıvanç ile Ayşenur Yazıcı tarafından sunulan ödül gecesinde Jüri Özel Ödülü ‘Korkuyorum Anne’ filmine değer bulundu.
Kaynak:Ntvmsnbc 6 Haziran 2005

 
Süper Teyze 30
Öğretmen o gün denizde yaşayan hayvanları anlatıyordu. Bütün çocuklar ilgiyle dinlerken arka sıralarda oturan Arda defterine bir şeyler karalamakla meşguldü. Bunu fark eden öğretmen yanına kadar gel devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.