Bilgisayar bağışı için el ele
 

Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak projesi olan "Bilgisayarlı Eğitime Destek" kampanyası, işadamlarına verilen bir yemekle tanıtıldı. Yemeğe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de katıldı.

Türkiye Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜBİSAD), Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte düzenlediği "Bilgisayarlı Eğitime Destek" kampanyasını, 5 Haziran Pazar akşamı, Grand Cevahir Hotel’de işadamlarına verilen akşam yemeğinde tanıttı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in de katıldığı toplantıda, kampanyanın içeriği ve hedefi, Türkiye’nin önde gelen işadamlarıyla paylaşıldı.

Tayfun Talipoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği toplantının açılış konuşmasını TÜBİSAD Başkanı Orhan Göksal yaptı. Göksal, okullarda 71 öğrenciye 1 bilgisayar düştüğünü vurgulayarak, "Bilgisayarlı Eğitime Destek" kampanyasıyla, ilköğretim okullarına 1 milyon bilgisayar bağışlanmasını hedeflediklerini belirtti.

TÜBİSAD Başkanı Göksal, "Türkiye yeni bir vizyonla, yeni bir inançla ve yeni umutlarla yüzünü dünyaya dönüyor. Çocuklarımızın bu yeni dünyada hak ettikleri yeri alabilmeleri için, bizlere büyük görevler düşüyor. El ele verelim ve Bilgisayarlı Eğitime Destek projemizle çocuklarımıza dünyanın kapılarını açalım," dedi.

Kampanya için kurulan Çağrı Merkezi’nin numarası ise 444 0 632. Cep telefonlarından kısa mesaj (SMS) yoluyla bağışta bulunmak isteyenlerin de Turkcell 7555’e mesaj göndermesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi, www.bilgisayarliegitimedestek.org adresinden alınabiliyor.

Kaynak: Hürriyet 6 Haziran 2005


 
Süper Teyze 291
Küçük Esma ve babası, ormanda yürüyüş yaparlarken, üç cüce ile karşılaştılar. - Siz de nereden çıktınız ? dedi baba, biraz korkarak. - Korkmanıza gerek yok, dedi cücelerden biri. Biz Pamuk Pre devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.