Erol Baba’ya layık gece
 

50’nci sanat yılını kutlayan 72 yaşındaki Erol Günaydın’ın başına taç takıp ‘taht’a oturtarak, krallara lâyık bir gece düzenlendi.

Ünlü tiyatro sanatçısı Erol Günaydın’ın sanatta 50. yılı, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceyle kutlandı. Tiyatro sanatçıları Göksel Kortay ve Haldun Dormen’in sunuculuğunu yaptığı gece, Nebil Özgentürk’ün Günaydın’la ilgili hazırladığı belgeselin gösterimiyle başladı. Gecede sahneye çıkan Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Bülent Ortaçgil ve Erol Evgin sevilen şarkılarını seslendirirken, tiyatro sanatçıları Müjdat Gezen, Ferhan Şensoy ve Yılmaz Erdoğan da Erol Günaydın ile ilgili anılarını anlattılar. Gecenin sonunda sahneye çıkan tüm sanatçılar, Günaydın’ın başına taç takarak taht benzeri koltuğa oturttular. Tacı eşi Güneş Günaydın’ın başına takan Erol Günaydın, yaptığı konuşmada, ‘’50. yıl kutlaması benim için bir jübile değil, bir mola. Tiyatronun yaşı yoktur. Ağır hasta veya ölü rolü bile oynayabilirsiniz. Yani bu iş pazara kadar değil, mezara kadar’’ dedi.

Erol Günaydın’ın 50’nci sanat yılı gecesine, Demet Akbağ, Rasim Öztekin, Metin Uca, Emre Altuğ, Halit Kıvanç gibi ünlüler katılırken, gösterisi olduğu için kutmaya katılamayan Cem Yılmaz, ustasına sevgi ve saygı mesajı gönderdi.
Kaynak:Tercüman 7 Haziran 2005

 
Süper Teyze 313
Küçük Beril gece uyumadan önce dua ediyordu : - Tanrım lütfen ! diye yalvardı. Beni akıllı, tertipli, bilgili ve becerikli bir kız çocuğu yap. Çünkü öğretmenimin bunu başarabileceğini hiç sanmıyo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.