’Simpsons’ artık beyazperdede...
  Dünya televizyonlarında tam 16 yıldır milyonları adeta ekran başına çivileyen Simpson ailesinin maceraları sinemaya aktarılacak.
      Internetteki "imdb" sitesinin haberine göre, safdilliği ve fazla kilolarıyla "fenomen" olan baba Homer, zekasıyla parmak ısırtan, diken saçlı Bart, saç modeliyle ünlü anne Marge, bilmiş kızkardeş Lisa ve bebek Maggie’den oluşan beş kişilik Simpson ailesi beyazperdede can bulacak.
      Filmin seslendirmesini üstlenecek ekip anlaşma için imzayı atarken, serinin yaratıcısı Matt Groening de filmin senaryosu için hazırlıklara başladı.
      "The Simpsons" serisinin sözcüsü Antonia Kaughman, film için hummalı bir çalışmaya giriştiklerini belirterek, senaryonun Groening başkanlığında oluşturulacak ekip tarafından yazılacağını ve sonra oyuncular belirlenerek çekimlere başlanacağını kaydetti. Kaughman, "Ancak bu film, serinin sonu olmayacak" dedi.
      "The Simpson" adlı çizgi dizi, ekran tarihinin en uzun süreyle ekranlarda kalan yapımları arasında yer alıyor.
Kaynak:Milliyet 9 Haziran 2005
     
 
Süper Teyze 31
Matematik öğretmeni sınıfa girdi ve : - Çocuklar size iyi bir haberim var, bu gün bilgisayarla hesap yapmayı öğreneceğiz ! dedi. Bütün öğrenciler çok sevinmişlerdi. Öğretmen içlerinden birini kald devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.