İnf’ten renkli ekranlı MP3 çalar
 

Şık tasarımlı inf MP3 çalar ailesine yeni bir üye eklendi. Yeni model inf MP3 çalar, renkli bir ekrana sahip. Satışa sunulan inf201 isimli renkli ekranlı MP3 çalar ile müzik dinlemenin yan sıra resim ve videolar izlenebiliyor.

Yeni model inf MP3 çaların en önemli özelliği renkli ekrana sahip olması. 1 inç büyüklüğündeki renkli ekranı sayesinde resimlere bakıp, video film izlenebiliyor. 512MB kapasiteye sahip olan MP3 çalar, diğer modeller gibi FM radyo, ses kayıt, FM kayıt, USB bellek özelliklerini taşıyor.

Ayrıca, MP3, WMA, WMV  ve ASF dosyalarını çalabilen ürün ile JPEG formatında resimler izlenebiliyor. Üründe video izlemek için de MTV formatlı dosyalar kullanılıyor. Üzerindeki FM radyo seyisinde radyodaki şarkılar hem dinlenip hem kaydedilebiliyor.

Ayrıca ekranının lirik özelliği sayesinde IRC dosyasına sahip olan şarkıların sözleri ekranda takip edilebiliyor. Üzerinde bulunan mikrofon ile 60 saat ses kaydı yapılabilen inf renkli MP3 çaların 6 farklı ekolayzırı sayesinde ses çıkışları da güçlü.

Li-Ion pil ile çalışan ürünün pil ömrü 10 saat. Böylece inf renkli ekranlı MP3 çalar ile uzun süre şarj etmeden müzik dinlemek mümkün. Hem PC hem Macintosh uyumlu olan ürün, yaklaşık kredi kartı kadar bir boyuta sahip. Metalik kasası, şık boyun askısı ile aynı zamanda bir aksesuar olan inf renkli ekranlı MP3 çalar Linux işletim sistemini de destekliyor.
Kaynak:Hürriyet 9 Haziran 2005


 
Süper Teyze 34
Öğretmen Türkçe dersinde çocuklardan ailelerini tanıtan birer kompozisyon yazmalarını istemişti. Kağıtları okuduktan sonra sınıfta değerlendirmeye başladı : - Zeynep kızım, sen tam 7 tane kardeşin  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.