Eski dostlar barıştı
 

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdikleri konserle barışan Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Geçmişe bir sünger çeken ikili, sahnede çok uyumluydu G.

Geçtiğimiz akşam Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş arasındaki dargınlık son buldu. Konserin ilk bölümünde sahne alan Serdar Ortaç, beyaz takım elbisesi ve siyah güneş gözlükleri ile sahneye çıkarken, Ortaç ile birlikte düet yapmak için sahneye gelen Ebru Gündeş’in üzerindeki transparan ve mini elbise ise göz kamaştırdı. Hayranlarının bir arada izleme fırsatını yakaladığı gecede Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ın sahnedeki uyumu görülmeye değerdi.

MERDİVENLER DE DOLDU
Merdivenlerin bile satıldığı konser, üç saat sürdü. İkili şarkılarının yanı sıra esprileriyle de seyircileri eğlendirdi. Bir zamanlar yakın arkadaş olan Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç’ın arası düne kadar çok kötüydü. Bu küskünlüğün başlangıcı, Serdar Ortaç’ın bir dönem Universal Müzik’in müdürü Süha Yavuz’la aşk yaşayan Gündeş için şu iğneleyici sözleri söylemesiydi: "Bir şirket müdürüyle sanatçının aynı çatı altında aşk yaşaması çok yanlış. Süha Bey, Ebru Gündeş’e ayrıcalık gösteriyor. Bize doğru dürüst promosyon bile yapmadı."

DARGINLIK UZUN SÜRDÜ
Uzun süre konuşmayan ikili, yakın dostlarının aracılığıyla barışmıştı. Ancak Ebru Gündeş’in bir tv programında söylediği şu sözler aralarını yine açtı: "Serdar Ortaç bence nerede olduğunun farkında değil. Ben de eskiden kendimi Madonna zannediyordum ama bunları geçtim. Ama Serdar kendini hala Michael Jackson sanıyor". 
Kaynak:Sabah 10 Haziran 2005  
 
  

 
Süper Teyze 431
Cemil’in babası okuldaki veli görüşmesinden son derece mutsuz dönmüştü. Oğlunu bir köşeye çekerek konuşmaya başladı : - Bak cemil., bu gün öğretmeninle uzun uzun konuştum. Bana notların konusunda ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.