Vizyonda: ’Bay ve Bayan Smith’
 

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında büyük bir aşkın yaşandığı dedikodularına neden olan ’Bay ve Bayan Smith’ bugün gösterime giriyor. Doug Liman’ın yönettiği filmde olaylar, çiftin kişisel sırlarının ortaya çıkmasıyla başlıyor.

Sinemaseverlerin uzun zamandan beri beklediği ’Bay ve Bayan Smith’ isimli film, tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de bugün gösterime giriyor. Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin başrollerini paylaştığı yapımda olaylar, standart bir evlilikleri olan Jane ve John Smith’in birbirlerinden gizledikleri sırlar üzerine gelişiyor.

DEDİKODU KAZANI
Filmin çekimlerinde ’yakınlaşan’ Pitt ve Jolie’yle ilgili haberler ve Pitt’in Jennifer Aniston’dan boşanacağını açıklaması, ’Mr. and Mrs. Smith’i bir ’dedikodu kazanı’ haline getirmişti. Ülkemizde 60 kopya ile 67 sinemada gösterime giren filmin konusu şöyle: Karı koca, rakip iki örgüt için kiralık katil olarak çalışmaktadır. Fakat ikisi de mesleklerini birbirlerinden saklamaktadır. John’un masum görünen alet kulübesi, cephanelik, Jane’in ocağı ise ileri teknoloji silahlar için gizli bir depo görevi görmektedir. İşler, birbirlerini öldürmekle, görevlendirilince karışır!

Mr. and Mrs. Smith
* Yönetmen: Doug Liman

* Oyuncular: Brad Pitt,Angelina Jolie, Greg Ellis, KeithDavid, Vince Vaughn, AdamBrody, Theresa Barrera

* Senaryo: Simon Kinberg

* Müzik: John Powell  
Kaynak:Sabah 10 Haziran 2005
 

 
Süper Teyze 358
Özel şoför patronunu arayarak özür diledi : - Arabada problem var beyefendi. Bu gün biraz gecikeceğim, özür dilerim ! Adam meraklandı : -Dün sapasağlamdı. Nesi var arabanın ? Şoför utana devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.