U2 ’baş döndürdü’
 

İrlandalı rock grubu U2’nun "Vertigo Tour" adlı dünya turnesinde Brüksel’in Baudouin stadyumunda verdiği Avrupa’daki ilk konserini, 60 bin hayranı izledi. Grubun 11. albümü “How To Dismantle An Atomic Bomb”dan (Bir atom bombası nasıl sökülür) “Vertigo” adlı parçayla başlayan ve yine bu parçayla sona eren konser, 2 saatten fazla sürdü.

Solist Bono, gitarist The Edge, basçı Adam ve davulda Larry, kendilerini dünyanın en ünlü rock gruplarından birisi yapan 20 kadar şarkılarını seslendirdiler.

Biletleri ocak ayında üç saatte tükenen konserde eylemci Bono, Müslümanlığı temsil eden ay, Yahudiliği temsil eden Davut yıldızı ile Hıristiyanlığı temsil eden haçı bir araya getiren bir fuları başına sararak, Ortadoğu’da barış çağrısı yaptı.

U2’nun lideri ayrıca, “İskoçya’da bir golf sahasında bir araya gelecek ve milyonlarca insanın kaderini elinde tutan, dünyanın en güçlü 8 üyesinin liderleri” olarak nitelendirdiği G8 üyesi ülkelerin liderlerinden Afrika’yı da unutmamalarını istedi.
Kaynak:Hürriyet 11 Haziran 2005

 
Süper Teyze 19
 Esra okuldan eve geldiğinde çok öfkeliydi : - Ne oldu ? diye sordu annesi. - Bir daha asla okula gitmeyeceğim ! - Neden kızım ? - Çünkü öğretmen cevabını bilmediği bütün soruları bana soru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.