Bazı şarkılarım Yeniçeri ordusu gibi her seferde üzerimden geçip gidiyor
 

‘Bahane’ adlı son albümüyle bir kez daha müzik piyasasını hareketlendiren Sezen Aksu, geçen akşam BKM’nin düzenlediği konser serisi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.

Sabancı Üniversitesi Sezen Aksu Korosu’nun seslendirdiği ‘Şarkı Söylemek Lazım’ parçasıyla başlayan konserin izleyicileri arasında Aysun Kayacı, Fatih Aksoy, Tuğba Erbil, Seda Sayan, Elif Güvendik, Pelin Akat, Meral Okay gibi birçok ünlü isim de vardı. Sezen Aksu üç saat sahnede kaldı. Finalde bir türlü dinmek bilmeyen alkışlar nedeniyle sahneye dönmek zorunda kalan sanatçı, zaman zaman tutan gülme krizi nedeniyle bazı şarkılarını söyleyemedi. Özellikle gecenin sonunda okuduğu ‘Gitme’ şarkısı sırasında uzun süre kahkahalarına engel olamayan Aksu, ‘Bu şarkılar o kadar eski ki Yeniçeri ordusu gibi her seferinde üzerimden geçiyor’ sözleriyle izleyicileri de güldürmeyi başardı.

Daha sonra ‘Geri Dön’ü okuyan Aksu, ‘Bu şarkıların yapıldığı anlar çok özel anlardı. Bu şarkıların nasıl yapıldığını bugüne kadar hiç açıklamadım. Biz Onno’yla (Tunç) bu şarkıları yaparken birbirimize küsüyorduk. O beste yapıyordu, ben arkamı dönüp sözleri yazıyordum’ diye konuştu. 
Kaynak:Hürriyet 13 Hürriyet 2005

 
Süper Teyze 111
İki ateşböceği yolda karşılaşıp konuşmaya başlarlar : - Nereye gidiyorsun ? der biri. - Göz doktoruna, der ikincisi. - Gözlerin iyi görmüyor mu yoksa ? - Korkarım öyle, der ateşböceği. G devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.