Sıkı durun... Manowar geliyor!
 

Manowar hayranlarının hasreti sona eriyor... Heavy metal denince akla gelen ilk gruplardan biri olan Manowar, 25 yıllık tarihleri boyunca ilk kez Türkiye’ye geliyor. Topluluk, 6 Ağustos’ta Yedikule Zindanları’nda Rock the Nations III kahpsamında müzikseverlerle buluşacak. Bu arada 2002 yılında son stüdyo albümünü “Warriors Of The World” adıyla yayınlayan Manowar, önümüzdeki günlerde yeni konser DVD’Si “Hell On Earth Vol.4”ü çıkaracak.

1980 yılında kurulan grup “Battle Hymns”, “Into Glory Ride”, “Hail To England”, “Sign Of The Hammer” ve “Fighting The World” albümleriyle ismini tüm dünyaya duyurdu. 1988 yılında çıkardıkları ve Manowar’ın dünyanın en büyük metal gruplarından biri olmasını sağlayan “Kings Of Metal” albümü grubun Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi kazanmasını sağladı.

1992 yılında çıkan “Triumph Of Steel” ve 1996 yılında çıkan “Louder Than Hell” ile ününü perçinleyen grup “Hell On Earth” isimli konser albüm ve videolarıyla kendilerini izleyemeyen hayranlarına konserlerinin nasıl geçtiğini gösterdi. 2002 yılında son stüdyo albümünü “Warriors Of The World” adıyla yayınlayan Manowar, önümüzdeki günlerde yeni konser DVD’Si “Hell On Earth Vol.4”ü çıkaracak.
Kaynak:Hürriyet 14 Haziran 2005

 
Süper Teyze 75
İlkokula yeni başlayan Eray akşam yemeğinden sonra babasına yaklaştı ve çekinerek sordu : - Sıpa ne demek babacığım ? Babası kendinden emindi : - Eşeğin yavrusuna ‘sıpa’ denir yavrum. Neden devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.