Ortaç: Bomba bir albümle geliyorum
 

Genç kızların gözdesi ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni albümün hazırlıklarına başladı. Hayranlarının kendisini sabırla beklediğini belirten Ortaç, "Yakın bir zamanda albümüm çıkıyor. Uzun zamandır bu albümün hazırlığını yapıyorum. Birçok şeyi tamamladık. Hayranlarımın hasretini bomba bir albüm ile bitireceğim" diye konuştu.

BARIŞMAKTAN MUTLU
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile geçtiğimiz günlerde barışan Serdar Ortaç, yaptıkları düetin çok büyük ilgi gördüğünü de belirtti. Bu tarzda iki konser daha vereceklerini söyleyen Ortaç, "Barışmamız faydalı oldu" dedi. Ortaç, "Yeni albümümdeki bestelerim Ebru’nun ses rengine çok uygun. Mutlaka düet yapacağız. Biz çok iyi dosttuk, barışmamızın faydasını hep birlikte göreceğiz" sözleriyle duygularını dile getirdi. Bu dünyada her şeye sahip olduğunu belirten sanatçı, ilginç bir açıklamada da bulundu: "Hiçbir eksiğim yok. Ama dünyaya tekrar geldiğimde yerinde olmak istediğim bir kişi var. O da Cem Yılmaz! Hayatımda bu kadar hayran olduğum başka biri yok. Hem komik hem zeki..."
Kaynak:Sabah 15 Haziran 2005

 
Süper Teyze 148
Küçük Emrecan pasta börek yemeye bayılıyordu. Bir akşam yine fazla kaçırmıştı. Annesi uyardı : - Bu kadar yeter Emrecan ! Şimdi ellerini yıka, dişlerini fırçala,sonra da doğru yatağa ! Uyku zaman devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.