Engellilere özel çok fonksiyonlu yazıcı
 

Ofis ekipmanları ve çözümleri konusunda da faaliyet gösteren Canon, siyah-beyaz çok fonksiyonlu ofis ürünleri serisine iki yeni ürün daha ekledi. Canon’un yeni ürünleri iR 5570 ve iR 6570 yüksek güvenlik özelliklerinin yanı sıra, engelliler için de bir çok ek özellik taşıyor.

iR 5570 ve iR 6570’in "Sesli Rehber Özelliği" görme engellilere kontrol panelini rahatlıkla kullanma imkanı sunuyor. "Uzaktan Operatör Yazılımı Özelliği", bedensel engelli çalışanların masaüstünden printer’ı rahatlıkla kullanmalarına olanak sağlıyor. "ADF kolu" ise, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin tarama işlemi yaparken makineye daha rahat erişmelerine yardımcı oluyor.

Çıktı, fotokopi, tarama ve e-posta özelliklerini tek bir makinede bir araya getiren iR5570- iR6570, MEAP teknolojisi ile (Uygulamaların Yüklenebileceği Çok Fonksiyonlu Platform) kullanıcılara değişen ihtiyaçlarına göre geliştirilebilecekleri ürünler sunuluyor. iR 5570 dakikada 55 kopya, iR6570 ise dakikada 65 kopya hızına sahip.

iR 5570 ve iR 6570, Web Access özelliği ile ürünler üzerinden "kullanıcı arabirimi" ile internete erişim imkanı sunuyor. Böylece kullanıcılar PDF’leri ve istedikleri sayfaları web sitelerinden basabiliyor. Ayrıca  direkt olarak makine üzerinden şirket intranetine ulaşabiliyor.
Kaynak:Hürriyet 13 Haziran 2005

 
Süper Teyze 37
İlker babaannesi ve dedesiyle sohbet ediyordu : -  Dedeciğim senin dişlerin eksik, neden yenileri çıkmıyor ? - Yaşlılıktan oğlum, dedi dedesi. - Senin de saçların azalmış babaanne, neden ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.