Musti’nin bir yazı 1 milyon YTL
 

Yazlık mekanların gözde ismi Mustafa Sandal, konser başına 100 bin YTL alıyor. Bu yaz 11 yerde konser verecek olan sanatçının toplam kazancı 1 milyon 100 bin YTL olacak, yani 1 trilyon lira.

Mustafa Sandal fırtınası devam ediyor. Yurtdışında birçok ülkeyi kapsayan konser turnesine nokta koyan Sandal, hemen ardından çekimleri Aspendos’ta yapılan Almanlar’ın yarışma programı ’Bahse Var mısın?’a katılmıştı. Çalışmalarını, dur durak bilmeden sürdüren Sandal, çektiği reklam filmiyle de oyunculuk konusundaki yeteneğini ortaya koymayı başardı. Öte yandan havaların ısınmasıyla birlikte, sevgilisi Emina Türkcan ile yurtdışı gezilerine ara veren şarkıcı, artık Türkiye’de konserler vermeye hazırlanıyor. İzmir, Antalya ve Bodrum gibi yazlık şehirlerden sayısız konser teklifi alan Musti’nin yazlık programı da belli oldu. Konser başına 100 bin YTL alan Sandal, bu rakama göre sadece yaz sezonunda toplam bir trilyon lira kazanıyor.
Kaynak:Sabah 15 Haziran 2005

 
Süper Teyze 442
   Babası küçük Emir’i yanına çağırıp sordu : - Birinci yarı yılın bitmesine sadece birkaç hafta kaldı oğlum. Anlat bakalım, okulda durumlar nasıl ? - Çok iyi, dedi Emir. Dilbilgisinde s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.