Anadolu Ateşi Paris’i yaktı
 

Anadolu Ateşi Paris’te muhteşem bir gösteriye imza attı. Dünyanın önemli müzik salonlarından Bercy’de 6 bin izleyicinin önüne çıkan 120 kişiden oluşan topluluk, ayakta alkışlandı. Gösteriyi izleyenler arasında ünlü Fransız şarkıcı Enrico Macias da vardı.

GENEL Sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı ‘Anadolu Ateşi’, önceki akşam Paris’teki dünyanın en önemli müzik salonlarından biri olan Bercy’de 6 bin izleyici önünde muhteşem bir gösteri yaptı. Fransa’da yaşayan Türkler’in çoğunlukta olduğu geceye, Fransız seyirciler de ilgi gösterdi. Anadolu tarihini müzik ve dans gösterisi eşliğinde seyirciye sunan Anadolu Ateşi, özellikle Karadeniz halk oyunu horonla büyük alkış aldı. 6 bin kişiyi coşturan horon, seyircilerin isteği üzerine finalde bir kez daha tekrarlandı. Gösteriyi, Fransızlar’ın dünyaca ünlü şarkıcısı Enrico Macias, eşi Mustafa Erdoğan’ı yalnız bırakmayan Gülben Ergen’in yanında oturarak izledi. Macias gösteriyi ‘muhteşem’ diye niteledi ve ayakta alkışlayarak Erdoğan’ı tebrik etti. Mustafa Erdoğan, ‘Haziran tatil başlangıcı olduğu halde bu kadar izleyicinin gelmesi bizi mutlu etti. Bir aksilik olmazsa kasım-aralık gibi yine Paris’e geleceğiz’ dedi.  
Kaynak:Hürriyet 19 Haziran 2005

 
Süper Teyze 352
Çiftçinin geveze karısı, komşusuna dert yanıyordu : - Bilsen nasıl yalnızım, dedi.Çok fazla konuştuğum için kocam akşamları kümeste, tavuklarla geçirmeye başladı. Onların yanında huzur bulduğunu  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.