Beyaz İnci Ödülleri sahiplerini buldu
 

Bu yıl ilki düzenlenen Beyaz İnci Ödülleri, önceki akşam gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Televizyon dizileri, oyuncular, yönetmenler ve müzisyenlerin ödüllendirildiği geceyi, Mehmet Ali Ilıcak’ın eşi Meyra şarkılarıyla renklendirdi. Meyra’nın ilginç kıyafeti, saç şekli ve makyajı dikkat çekti.

LÜTFİ Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan organizasyonda, televizyon dizileri, oyuncular, yönetmenler ve müzisyenler ödüllendirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlediği törene bakanlar, bürokratlar, sanat dünyasının ünlü isimleri, işadamları ve cemiyet mensupları katıldı. Mehmet Ali Erbil’in esprili sunumuyla renklenen gecede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cenk Koray Özel Ödülü’nü Suna Pekuysal, Yıldız Kenter ve Tekin Akmansoy’a verdi.  Gecede ilginç bir gelişme de Tamer Karadağlı ile Mehmet Ali Erbil arasında yaşandı. Erbil, ‘Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ filminde Göktensen rolü için adı geçen Karadağlı’yı, ‘Gerçek aktör isme takılmaz’ diyerek eleştirmişti. Bu kez de Karadağlı Erbil’in sunuculuğunu yaptığı gecede tek başına sahneye çıkarak ‘Belki de partnerimin ismini beğenmediğim için buraya yalnız çıktım’ diyerek Erbil’e gönderme yaptı.

İşte gecede ödül alan sanatçılar

Özge Özberk

Ozan Güven

Mehmet Aslantuğ

Sanem Çelik

Gazanfer Özcan

Hümeyra

Ata Demirer

Sumru Yavrucuk

Gürkan Uygun

İpek Tenolcay

Serdar Akar

Nejat İşler

Özgü Namal  
Kaynak:Hürriyet 19 Haziran 2005

 
Süper Teyze 1
Emre trafik kazası geçirmişti. Yakın arkadaşı Ediz hastahanede ziyaretine gitti  : - Geçmiş olsun Emre ! Anlatsana, nasıl oldu ? - Akşamüzeri evin önündeki caddede bisiklete biniyordum. Tam k devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.