Hollywood gişesi 20 yılın en kötüsü
 

Hollywood, gişe hasılatları açısından son 20 yılın en kötü dönemini yaşıyor. Hasılatlardaki düşüşün, evde film seyretmeyi tercih edenlerden kaynaklandığı belirtiliyor.

Çarşamba günü gösterime giren ‘Batman Begins’ filmi, gösterime girdiği ilk gün 46,9 milyon dolarlık hasılat yaparak zirveye yerleşse de Hollywood’u yaşadığı durgunluktan kurtaramadı.

ANKETLER ‘GERÇEĞİ’ İŞARET EDİYOR!
Geçen hafta Associated Press ve American Online tarafından ortaklaşa düzenlenen anket sonucu, yetişkinlerin yüzde 73’ünün sinemaya gitmek yerine evde DVD, video kaset ya da film kanallarını izlemeyi tercih ettikleri ortaya çıkmıştı.

Stüdyo yöneticileri, bu seneki filmleri nispeten “zayıf” olarak nitelendirerek, DVD ya da ev sineması teknolojisinin sinemanın tahtını sarsıp sarsmadığını anlamak için daha erken olduğunu savundular.

‘Batman Begins’ filmini gösterime sunan Warner Bros şirketinin dağıtım şefi Dan Felman, “Elbette bunun etkisi olabilir, ancak bu kararı vermek için 6 ay yeterli bir süre değil. Birkaç yıl beklemek gerek” dedi. 
 
‘BATMAN’ VE ‘SMITH’LER CANKURTARAN SİMİDİ GİBİ
Öte yandan, ‘Batman Begins’ 46,9 milyon dolarlık hasılatla geçen haftanın bir numarası ‘Mr. and Mrs. Smith’i ikinciliğe düşürmüş oldu. ‘Mr. and Mrs. Smith’ 10 günlük toplam hasılatta ise 98 milyon dolara ulaştı.

Warner Bros şirketi, 4 günlük toplam hasılatı 71,1 milyon dolara ulaşan ‘Batman Begins’ filminin, ilk haftasını 85 milyon dolarlık hasılatla kapatacağını tahmin ediyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 20 Haziran 2005

 
Süper Teyze 22
Okulda üç günlük bir gezi düzenlenmiş ve bütün sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde İzmir’e, Efes harabelerini görmeye gitmişlerdi.  Öğretmen bir yandan gördükleri yerleri çocuklara anlatıy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.