Musti’nin gözü dünya güzelinde
 

Yönetmen Sinan Çetin ile girdiği polemik sonrası oyunculuk konusunda daha dikkatli davranan Mustafa Sandal, kurallarını açıkladı: Yönetmen Yavuz Turgul, partnerim de Azra Akın olacak!.

Komedi film istiyor
Yönetmen Sinan Çetin ile girdiği polemik sonrası ’New York’ta Beş Minare’ adlı filmde oynamaktan vazgeçen ünlü popçu Mustafa Sandal; birbiri ardına gelen film tekliflerinden sonra kendine kurallar koydu. Artık daha temkinli adım atacağını söyleyen Sandal, ince eleyip sık dokuyor. "Artık benim de oyunculuk kurallarım var" diyen ünlü popçu, bu kurallarını şöyle açıkladı: Film mutlaka komedi olmalı, kadın partnerim de Azra Akın!"

Gönlünde Turgul var
Sinan Çetin’in kendisini "Musti ’zirvedeyim’ deyince ondan vazgeçtik" şeklinde eleştirmesine kızan Sandal, Çetin’e şu göndermeyi yapmıştı: "Film yapacaksam, bunu gerçek bir yönetmenle yaparım, ’yönetmencikle’ değil." Bu polemiğin ardından Musti, gönlünde yatan yönetmeni de açıkladı: Yavuz Turgul. Turgul’a hayran olduğunu dile getiren Sandal, "Onunla çalışmayı çok isterim" dedi.
Kaynak:Sabah 21 Haziran 2005

 
Süper Teyze 415
 İki yaşlı kadın, sabahın erken saatlerinde parkta karşılaşmış,sohbet ediyorlardı. İkisinin yanında da köpekleri vardı ve sürekli onlardan söz ediyorlardı. Kadınlardan biri gururla anlattı: -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.