Madonna kızının hatırı için yeni kitap yazıyor
 

Ünlü şarkıcı Madonna, 9 yaşındaki kızı Lourdes’in hatırı için yeni bir çocuk kitabı yazmaya karar verdi. Şarkıcı, kızının hikayeyi çok sevdiğini sürekli dile getirmesi nedeniyle ’’İngiliz Gülleri-English Roses’’ kitabının ikincisini kaleme alıyor.
      People Dergisi’nin internet sitesindeki habere göre, ay başında piyasaya çıkan ’’Lotsa de Casha’’ ile çocuk kitapları yazmaya son verdiği belirtilen Madonna’nın, bu hobisine nokta koymadığı anlaşıldı.
      Yayıncısının, 2006’da küçük okurlarla buluşacağını duyurduğu kitap için 46 yaşındaki Madonna’yı, kızı 9 yaşındaki Lourdes harekete geçirdi. Hikayeyi çok seven ve sürekli yenisini yazması için ısrar eden kızını kıramayan Madonna, yeni kitap için daktilosunun başına oturdu.
      ’’İngiliz Gülleri’’ adlı kitap, 2003 yılının Eylül ayında yayınlanmış ve 18 hafta boyunca The New York Times’ın en çok satanlar listesinin bir numarasında kalmıştı. Toplam 500 bin kopyanın üzerinde satan kitap, komşuları olan kızı kıskanan 11 yaşındaki dört çocuğun macerasını anlatıyordu.
      Madonna’nın ’’Lotsa de Casha’’, ’’Yakov and the Seven Thieves’’ (Yakov ve Yedi Hırsızlar), ’’The Adventures of Abdi’’ (Abdi’nin Maceraları), ’’The English Roses’’ (İngiliz Gülleri) ve ’’Mr. Peabody’s Apples’’ (Bay Peabody’nin Elmaları) adlı 5 çocuk kitabı bulunuyor.

     

 
Süper Teyze 416
 Afacan Ali, annesiyle birlikte diş doktoruna gitmişti. Fazla şeker yemekten bir dişi tamamen çürümüş durumdaydı ve çekilmesi gerekiyordu. Sırası geldiğinde dişçi koltuğuna oturan Ali, avazı çı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.