Penelope Cruz
 

Her ne kadar 1990’lar İspanya ‘yeteneklerin’ farkına varılmış olsa da, cazibeli aktris Penelope Cruz’un yarattığı dalga, öncelikle okyanusun öte yakasındaki sahillerde iz bıraktı.
Seyircilere dar vakitlerde muhteşem seyirler sunan Penelope Cruz, “People” Dergisi’nin seçtiği ‘2000’lerin en güzel 50 kadını’ arasına girmeyi başarmış bile. Yapımcı Alan Paul, onun için “Geçtiği yollarda trafiğin tıkanmasına yol açabilir. Onu hareket ederken gören kişinin gözleri ister istemez ona takılıp kalacaktır.” diyor.
İspanya’nın Madrid kentinde büyüyen bir kız çocuğu olarak, çocukluğunu şirin midilliler yerine kuğular, kargalar ve yakışıklı prensler hayal ederek geçirdi. Araba tamircisi bir baba ile kuaför bir annenin en büyük kızı olan Cruz, Milli Konservatuar’da dokuz yıl boyunca klasik bale eğitimi aldı. Buna ek olarak, dört yıl Cristina Rota’dan ders aldı. Ayrıca, üç yıl boyunca Angela Garrido’dan İspanyol balesi derslerinde geliştirdiği dans kabiliyetini Raul Caballero’dan aldığı derslerle pekiştirdi.
Cruz’un gençliği ve güzelliğiyle dans konusundaki yeteneği birleşince, aktristin İspanyol televizyon kanallarındaki bir çok şovda boy göstermesi gecikmedi. İki yıllık lise öğreniminin ardından ilgisini oyunculuk, dans ve akademi çalışmalarına yöneltti.
Cruz da, her yeni yıldız gibi, ilk kazandığı paraları çarçabuk harcadı. Ancak meslektaşlarının aksine, bunları kendi harcamalarıyla tüketmeyerek Hindistan Kalküta’daki Mother Theresa çocuk yurduna bağışladı.
Ruh güzelliğinin yanı sıra, fiziksel güzelliğine bir de sempatik tavırları eklenince Cruz’un oturup rol teklifi beklemesine gerek kalmayan esmer güzeli aktris bir Vejetaryan....

"Vanilla Sky" filminde birlikte rol aldığı sevgilisi Tom Cruise ile 3 yıllık beraberliğini bitiren Cruz bakalım ne kadar yalnız kalacak...



Kaynak:
BiggLook

 
Süper Teyze 332
Tatil dönüşü, Ömer ve Sarp sohbet ediyorlardı : - Kilo almışsın, dedi Sarp arkadaşına. Yanakların şişmanlamış senin ! - Kilodan değil, dedi Ömer. Maalesef tatil süresince deniz yatağını  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.