Tom Cruise, ‘Batman’i sevgilisiz bıraktı
 

Gişe rekorları kıran ‘Batman Başlıyor - Batman Begins’ filminde yarasa adamın sevgilisini canlandıran Katie Holmes, Tom Cruise’la ilişkisi nedeniyle medyatik olduğu gerekçesiyle, yeni çekilecek filmin kadrosundan çıkarıldı.

Ünlü aktör Tom Cruise ile ilişkisi, genç aktris Katie Holmes’e pahalıya mal oldu. ‘Batman Başlıyor’ filminin büyük başarısı yapımcıları harekete geçirdi. Aynı ekiple serinin yeni halkasını çekmeyi planlayan yapımcılar, Batman’i canlandıran Christian Bale, evin hizmetkarı Alfred’e hayat veren Michael Caine ve Bruce Wayne’in ortağı Lucius Fox’u canlandıran Morgan Freeman ile yeniden görüşme masasına oturarak anlaşma imzaladı.

Katie Holmes’u, filmin kadrosundan çıkaran yapımcılar, daha ilk haftasında 46.9 milyon dolarlık rekor gişe başarısına imza atan filmin medyatik Holmes-Cruise ilişkisinin gölgesinde kalmasından çekindi. Bu nedenle serinin yeni halkasında Holmes’un rol almasını istemeyen Warner Bros. şirketi yapımcıları, ünlü yıldızın ‘Avukat Rachel Dawes’ rolünü yeniden canlandırmasını istemedi.
Tom Cruise ve Katie Holmes

Holmes’un, Tom Cruise ile hemen her anı kameralar önünde olan ilişkisi ve ardından filmin gösterime girdiği günlerde yapılan medyatik nişanından rahatsız olan yapımcıların genç yıldızla yollarını ayırdığı belirtildi.

Yapımcıların şu günlerde serinin yeni halkasında ‘Joker’ rolünü oynayacak aktör için arayış içinde bulunduğu ifade edildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 22 Haziran 2005


 

 
Süper Teyze 46
Küçük Ece ilk defa köye gitmişti. Kadınlardan birini tavuğun tüylerini yolarken gördü : - Pardon teyzeciğim bir şey sorabilir miyim ? - Sor kızım ? dedi kadın. - Bu tavukların tüylerini her akşam devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.