Yalın da Londra’ya gidiyor
 

Mustafa Sandal, Tarkan ve Kenan Doğulu’nun ardından, ünlü popçu Yalın da Londra’ya yelken açtı. Türkiye’de aldığı ekonomi eğitimini tamamlamak için Londra’daki bir üniversiteye yatay geçiş yapan popçu, konserler için Türkiye’ye gelecek.

Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal’dan sonra genç popçu Yalın da yurtdışında yaşamaya karar verdi. Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi olan Yalın, sürpriz bir kararla Londra’daki bir üniversiteye yatay geçiş yaptı. Ekim’den itibaren Londra’da yaşamaya başlayacak olan Yalın, ekonomi eğitimi alacak. Üç yıl emek verdiği bölümünü tamamlayarak üniversite mezunu olmak istediğini söyleyen Yalın, böylece İngilizce’sini de geliştirme fırsatı bulacak. İngiliz müzisyenlerle birlikte çalışma şansı da yakalacayacak olan ünlü popçu, 1.5 sene sonra mezun olacağı okulundan zaman buldukça konser ve organizasyonlar için Türkiye’ye gelecek.

LONDRA MODA OLDU
Yıllar önce Londra’dan bir ev satın alarak orada yaşamaya başlayan Mustafa Sandal’ın ardından Tarkan da geçtiğimiz günlerde Londra’da tam 3,5 milyon dolar vererek lüks bir ev satın almıştı. Şu an Amerika’da yaşayan Kenan Doğulu ise, önümüzdeki kıştan itibaren Londra’da yaşamaya başlayacak. Doğulu, şimdilerde Londra’da kiralık ev arıyor. Londra’da yaşayan Türk pop müziğinin ünlü isimleri arasına son olarak dahil olan Yalın da bu yaz Londra’da kiralık ev tutacak.
Kaynak:Sabah 27 Aralık 2005

 
Süper Teyze 407
Yaşlı kadın uykusuzluktan yakınıyordu. Sonunda tanıdık bir eczaneden uyku hapları almaya karar verdi.Eczacı, hapları verdikten sonra yaşlı kadını uyardı : - Teyzeciğim,bu haplara başladıktan sonra  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.