7 yaşındaki Türk balerinin Londra başarısı
 

Babası Kıbrıslı Türk, annesi Yeni Zelandalı 7 yaşındaki Perihan Gülen, Londra’da, bale alanındaki başarılarıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Perihan, Welwyn Garden, Hatfield, Luton ve Watford festivallerinde arka arkaya birincilikler kazandı.

Yaklaşık 4 aydır, İngiltere’nin en önemli dans festivallerinde yarışma hakkı kazanan ve ilk olarak 29 Ocak 2005’te Londra’nın kuzeyindeki Welwyn Garden ile Hatfield festivallerinde birinci olan Perihan, daha sonra Luton ve Watford festivallerinde de birinciliği kazandı.

ROYAL ACADEMY OF DANCE”TEN BAŞARI BELGESİ ...
Bu sayede “Royal Academy of Dance”ten başarı belgesi almaya hak kazanan Perihan’ın, Kuzey Londra’daki Winchmore Hill bölgesinde devam ettiği The Dance Studio yöneticileri, küçük öğrencilerinin ayrıcalıklı yeteneğini en iyi biçimde değerlendirebilmek için kendisini özel eğitime tabi tuttuklarını açıkladı.

Okul müdürü Loraine Graystone’un özel ilgisiyle eğitilen Perihan’ın gösterilerindeki koreografilerin de özel hazırlandığı belirtildi.

Kızlarının başarılarıyla gurur duyan anne ve baba, The Dans Studio’da dansın yanı sıra solistlik de yapan 10 yaşındaki Aslıhan ile 7 yaşındaki Perihan’ın gelecekte başarılı birer sanatçı olacaklarına inandıklarını ifade ediyor.

 
Süper Teyze 51
Afacan Ali, ailesiyle birlikte 3 günlüğüne Paris’e gitmişti. Otele vardıklarında, resepsiyondaki görevli bilgi vermeye başladı : - Otelimize hoş geldiniz ! Odanız üçüncü katta. Kahvaltı sabah 07:00 devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.