Shapplin Türk Müziği öğrenecek
 

Dünyaca ünlü Fransız soprano Emma Shapplin, İstanbul, Bursa ve Çeşme’de konser vermek için Türkiye’ye gelecek. Sanatçı 3 Temmuz’da İstanbul’da vereceği konserin ardından 44’üncü Uluslarası Bursa Festivali’nin 5 Temmuz’daki kapanışında, 7 Temmuz’da 19’uncu Uluslarası İzmir Festivali kapsamında Çeşme Kalesi’nde hayranlarıyla buluşacak. Yeni albümü ’Etterna’nın tanıtımı için Türkiye’ye gelecek sanatçı, ’Şu andaki yaşantımı ifade edebildiğim bir albümle yola çıkıyorum. Türk izleyicisine duygusal açıdan çok yoğun bir şov planladık’ diyor.

Türkiye’ye daha önce de geldiniz. Türk müzikseverleri nasıl buluyorsunuz?

Daha önce çok sıcak karşılanmıştım. ’Carmine Meo’ albümümün Türkiye’de en çok satanlar arasında olduğunu öğrendim. Müziğimle de sıcak karşılandığımı düşünüyorum.

Sezen Aksu’yu seviyor

Türkiye’den en çok kimi beğeniyorsunuz?

Daha önce bol bol Sezen Aksu dinledim. Klasik ve özgün Türk müziklerini öğrenmek istiyorum.

Türkiye’deki hayranlarınıza ne hazırladınız?

Şu andaki yaşantımı ifade edebildiğim bir albümle yola çıkıyorum. Türk izleyicisine duygusal açıdan çok yoğun bir şov planladık. Üç bölümlük bir sunumla, dönüşüm ve metamorfoz temasını dansçılarımla beraber sunacağız. Çok güzel bir paylaşım yaşayacağımıza inanıyorum.
Kaynak:Akşam 27 Haziran 2005

 
Süper Teyze 446
 Doğacan, ailesinin gözbebeğiydi. Özellikle on yaş büyük ağabeyi Doğacan’ı çok çok sever,bir dediğini iki etmemeye çalışırdı. Doğacan ‘ın doğumgünü yaklaşırken bütün aile sürpriz hediyeler hazı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.