Yıldızların saçlarına ‘not’ verdiler
 

Hayranlarının Brad Pitt’i doğal saç renginde, Renee Zellweger, Sarah Michell Gellar ve Charlize Theron’ı sarışın, Drew Barrymore’u kumral görmek istediği ortaya çıktı.

People dergisinin internet sitesinde düzenlenen ankette, hayranları sürekli saçlarının rengini değiştiren ünlülere birbirinden değişik renklerden hangisinin yakıştığını oyladı.

Yapılan oylamada, Angelina Jolie ile kamera karşısına geçtiği “Mr.and Mrs.Smith” filminin galasında hayranlarının önüne civciv sarısına boyattığı saçlarıyla çıkan Brad Pitt, hayranlarından “kırık not” aldı. Farklı görüntüsü yadırganan Pitt’in yeni saçlarını beğenmeyen hayranlarının oranı yüzde 92 oldu. Saçlarını boyattığı günden bu yana olumsuz eleştiriler alan Pitt de sonunda, “Saçlarımı sadece eğlence için boyatmıştım. Ama hayatımdaki hatalardan biri oldu” itirafında bulundu.

“Herbie: Fully Loaded” adlı film için saçlarını sarıya boyatan Lindsay Lohan’ın yeni saç modeli de sınıfta kaldı. Yıldızı eskisi gibiateş kızılı saçlarıyla görmek isteyenlerin oranı yüzde 83 oldu.

Saçlarının rengini değiştirmeyi seven yıldızlardan Jessica Alba’nın dört ayrı saç rengi oylandı. Buna göre Jessica’yı açık kumral görmek isteyenlerin oranı yüzde 45 olurken, altın sarısı saçlar yüzde 26, açık sarı saçlar yüzde 25, koyu kahve saçlar ise yüzde 4 oranında oy aldı.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Haziran 2005

 
Süper Teyze 412
 Öğretmen Işıl’a sordu : - Bize tanıdığın Osmanlı padişahlarının isimlerini sayabilir misin kızım ? - Maalesef hiçbirini tanıma şansım olmadı öğretmenim. Hepsi de ben doğmadan çok önce ölmüşl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.