Harry’nin son macerası 16 Temmuzda
 

Tüm dünyada satış rekorları kıran küçük büyücü Harry Potter’ın son macerasını anlatan ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ 16 Temmuz’da ABD’de piyasaya çıkacak. İngiliz yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı serinin altıncı halkasının Türkiye’de sonbaharda satışa sunulması planlanıyor. Şimdiden New York’taki kitabevlerine ulaşan kitap, ABD’de yaklaşık 10,8 milyon adet basıldı. Yayınevine göre bu rakam ABD tarihinin en büyük baskısı. Ülkenin tanınmış kitap evlerinden ’Barnes and Noble’ın yetkilileri, yeni kitap için şimdiden 750 bin sipariş aldıklarını, bu rakamın 1 milyonu bulmasını beklediklerini söyledi.

Yeni karakterler

Kapağında Harry Potter ve Profesör Dumbledore’un alevler içinde bir resminin yer aldığı 672 sayfalık altıncı kitapta, küçük büyücünün müdavimleri aralarında yeni bir sihir bakanının da bulunduğu yeni karakterlerle tanışacak.
Kaynak:Akşam 29 Haziran 2005

 
Süper Teyze 243
İki arkadaş, Özge ve Mert Hayvanat bahçesini geziyorlardı. Neredeyse bütün hayvanları kafeslerinde ziyaret edip, seyrettiler. Nasıl yemek yiyorlar, nasıl uyuyorlar, yavrularını nasıl doyuruyorlar, n devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.