İlhan Koman & çocuklar ‘Elele Gökkuşağı’na
 

Tasarımını Kağıthaneli ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki Yaşar Özen’in yaptığı heykelin açılışı 30 Haziran Perşembe günü, saat 16.00’da Kağıthane Sadabad Kültür Merkezi bahçesinde yapılacak. Kağıthane Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek açılışta heykel, fotoğraf ve müzik alanının önemli isimleri bir araya gelecek.

İlhan Koman Vakfı’nın ‘Beldemiz İçin Sanat’ (BİS) projesi çerçevesinde, çocukların yaptığı ve anıtsal boyutlarda büyütülerek İstanbul’un 4 farklı semtine yerleştirilmekte olan heykellerin üçüncüsü, ‘Elele Gökkuşağı’.

Elele Gökkuşağı’nın büyük boyuta uygulaması Alçıray Kıryaman, Cem Ece, Özay Emert, Emin Emert, Mustafa Taşdemir ve Nazif Kural tarafından gerçekleştirildi. ‘Elele Gökkuşağı’, BİS projesi kapsamında büyük boyuta uygulanan heykellerin üçüncüsü.

Proje kapsamında, çocuklar tarafından tasarlanan heykellerden 2 tanesi, geçtiğimiz haftalarda Cihangir Parkı ve Balat’ta açıldı. Kağıthane’deki heykelin açılışından sonra önümüzdeki haftalarda 1 heykelin daha açılışı gerçekleştirilecek.
Heykel açılışını takiben açılacak heykel ve fotoğraf sergisi, Kağıthane Sadabad Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

İlhan Koman Vakfı ve Kağıthane Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği açılışta Laço Tayfa ve İlhan Erşahin, çocukların da katılımıyla mini bir konser verecek. Müzikli bir piknik havasında gerçekleşecek açılışa çoluk çocuk tüm halk davetli.
Kaynak:Ntvmsnbc 29 Haziran 2005

 
Süper Teyze 127
Ormanlar kralı aslan,bir gün bayan oğlak’ın kapısını çalar. Bu ziyaret oğlak hanımı çok heyecanlandırmıştır. Aslanı içeri davet eder ve kahve ikram eder. Sonra da çekinerek sorar : - Bu onur vere devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.