Ünlüler dans pistinde
 

ABC’de yayınlanan ‘Dancing with the Stars’ (Yıldızlarla Dans Etmek) adlı reality şov, yazın en büyük sürprizi oldu. Ünlü isimlerin profesyonel dans partnerleriyle her hafta hünerlerini sergilediği şov izlenme rekorları kırıyor.

Cha cha, samba, rumba, vals, tango.... ABC’de yayınlanan ve büyük ilgi gören ‘Dancing with the Stars’ adlı reality şovun sahnesinde her hafta farklı bir dans sergileniyor.

Profesyonel dansçı partnerleriyle antrenman yapan ve stüdyoda izleyicilerin karşısında hünerlerini sergileyen ünlüler, elenmemek için çaba gösteriyor. Stüdyodaki üç jürinin yanı sıra televizyon izleyicileri de sevdikleri çiftlere oy verebiliyor.

En çok izlenen program

İngiltere’de yayınlanan ‘I Strictly Come Dancing’in Amerikan versiyonu olan şov 1 Haziran’da Rod Stewart’ın eski eşi model Rachel Hunter, pembe dizi oyuncusu Kelly Monaco, reality şov yıldızı Trista Sutter, bir dönemlerin ünlü grubu New Kids on the Block grubundan müzisyen ve oyuncu Joey McIntyre, eski dünya ağır siklet boks şampiyonu Evander Holyfield gibi ünlü isimler ve profesyonel dans partnerleriyle başladı. ABC’de yayınlanan ‘Dancing with the Stars’ın ilk bölümü CBS’de 31 Mayıs 2000’de başlayan ‘Survivor’dan sonra yaz aylarında en çok izlenen program oldu.

Üç çift kaldı

Şovun ilk haftasında eleme yapılmadı. Yarışmacılar partnerlerine alıştıktan sonra yarışma havasına girdi. İlk haftadan sonra da eleme heyecanı yaşanmaya başlandı.

Altı çiftle başlayan yarışmada geriye üç çift kaldı. Evander Holyfield’ın ikinci hafta elenmesinden sonra, son bölümde Rachel Hunter ve partnerinin elenmesi ünlü modelin hayranlarını oldukça üzdü. Bu arada oldukça izlenen bir program olsa da, şovda yer alan ünlülerin unutulmaya yüz tutmuş isimler olduğunu düşünenlerin sayısı bir hayli fazla.  
Kaynak:Hürriyet 1 Temmuz 2005
 


 
Süper Teyze 411
 Öğretmen,bayram tatilinde bütün öğrencilerinin birer kitap okuyup bitirmeler,ini istemişti. Tatil sonrası sınıfa sordu : - Hepiniz birer kitap okudunuz mu çocuklar ? - Eveeet ! dedi çocuklar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.