Anne reddetti bakıcı besliyor
 

Medrano Sirki’nin kaplanları Zaira ve Sumay doğum yaptı. Zaira yavrularının üzerine titriyor ama Sumay, yavruları kabullenmedi. Miniklere terbiyecileri Karl Mondik bakıyor.

İstanbul Avcılar’da gösterilerini sürdüren Medrano Sirki’nin kulislerinde yeni doğan kaplanların heyecanı yaşanıyor. Sirkteki iki dişi kaplan toplam yedi yavru dünyaya getirdi.

Sumay ve Zaira... Ünlü İtalyan Sirki Medrano’nun gösterileriyle herkesi büyüleyen yedi Bengal kaplanından ikisi. Ancak şu sıralar her iki kaplan da gösterilerine bir süreliğine ara verdi. Çünkü onlar artık birer anne. Zaira yaklaşık 1 buçuk ay kadar önce dünyaya getirdiği 3 yavrusunun adeta üzerine titrerken, Sumay ve iki haftalık yavruları için aynı durum söz konusu değil. Çünkü o, doğum yaptıktan sonra sütü gelmediği için yavrularını bir türlü kabullenmemiş. Henüz gözleri açılmamış durumdaki 4 yavruya bakmak da, kaplanların Norveçli terbiyecisi Karl Mondik’e düşmüş.
Kaynak:Sabah 2 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 255
Öğretmen sınıfın en zeki öğrencilerinden  Neşe’ye sordu : - Sence zürafaların boyunları neden çok uzundur kızım ? Neşe cin gibi gülümseyerek cevap verdi : - Ağaçların yüksek dallarında devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.