Yağmur altında Shapplin konseri
 

Dünyaca ünlü şarkıcı Emma Shapplin, önceki gece Açıkhava Tiyatrosu’nda opera rüzgarları estirdi. Çiseleyen yağmur bile sanatçının hayranlarını etkilemedi.

Bu yıl 4’üncü kez düzenlenen ’BKM Açıkhava Etkinlikleri’ önceki gece dünyaca ünlü sanatçı Emma Shapplin konseri ile sona erdi. Konser esnasında çiseleyen yağmur nedeniyle kısa süreli bir ’yağmurluk savaşı’ yaşandıysa da, ünlü şarkıcı hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

BUGÜN BURSA’DA SAHNE ALIYOR
Türkiye’de ’albümü en çok satan yabancı kadın sanatçı’ unvanına sahip olan Shapplin, sahneye dört kişilik orkestrası ve 2 dansçısıyla birlikte çıktı. Bir gece önce de İzmirli hayranlarıyla buluşan sanatçıyı dinleyenler arasında; Mehmet Ali Ilıcak ile eşi Meyra Ilıcak, Hıncal Uluç ve Yıldırım Mayruk da yer aldı. 2002’de çıkardığı ilk albümünün ardından ülkemizde 2 konser veren Shapplin, 5 Temmuz’da (bugün) Uluslararası Bursa Festivali kapsamında bir konser verecek.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 241
Küçük kız merakla annesine sordu : - Anneciğim neden düğünlerde bütün gelinler beyaz giyerler ? - Çünkü düğün günü, gençkızların en mutlu günleridir kızım. Beyazlar içinde, mutlu bir hayata ba devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.