Sihirli Gösteri Başkente Geliyor
  Prag’ ın sembollerinden Laterna  Magika Dans Tiyatrosu, masalsı komedi oyunu ’ The Wonderful Circus’u Ankaralı sanatseverlerle buluşturuyor. Philip Morris/ Sabancı’ nın desteğiyle 21’ inci Uluslararası Ankara Müzik Festivali’ nde sahne alacak sihirli gösteride, müzik, canlı performans ve dans üçlüsü ilk kez birlikte kullanılıyor.
Prag’ ı ziyaret eden turistlerin büyük ilgi gösterdiği Laterna Magika Dans Tiyatrosu, bir doğu bloğu ülkesindeki yaşamı, sanatı ve kültürü ilk elden tanıtmak amacıyla 1958’ de kuruldu. Tiyatronun başında, dünyaca ünlü iki isim, yönetmen Alfred Radok ve sahne tasarımcısı Josef Svoboda bulunuyor. " Mucizeler tiyatrosu" kavramını tiyatro dünyasına armağan eden Laterna Magika, Çekler’ in milli tiyatrosu olarak kabul ediliyor. Topluluğun, 21-22 Nisan 2004 tarihinde MEB Şura Salonu’ nda gerçekleştireceği gösteri bugüne kadar dünyada binlerce kez sergilendi.



KAYNAK: 16 Nisan 2004 Hürriyet- Kelebek

 
Süper Teyze 329
Sertaç, çok iştahlı bir çocuktu. Aklı fikri yemek yemekteydi. Günlerden bir gün, yine erkenden mutfağa koştu. Annesinin boynuna atladı ve sordu : - Yemek hazır mı anneciğim ? Annesi bu sor devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.