’Minik serçe’ İspanyol basınında
 

Murcia bölgesinin yerel gazetelerinden "La Verdad"da, Jam Albarracin adlı müzik eleştirmeninin Sezen Aksu ile ilgili yazısında, "Diva her yerde diva" başlığı kullanıldı.

Aksu için "Madonna, Samantha Fox ve Rocio Jurado karışımı bir kadın" değerlendirmesinde bulunan eleştirmen, Sezen Aksu ile kendisini hiç tanımayan İspanyol dinleyiciler arasında ilk başta var olan soğukluğun kısa sürede giderildiğini kaydetti. Albarracin, "Sezen, sert karakterli, ama korkunç eğlenceli" ifadesini kullandı.

İspanyollar’ın 1950’li yılların şarkısı olan "Porrompompero"yu Aksu’nun okumasıyla ilgili olarak ise Albarracin, "Eğer bana La Mar de Musicas’ta Porrompompero’yu söyleyerek dans edeceğimiz söylenseydi, onlarla dalga geçerdim. Ama öyle oldu. Konserde ilk sırada arkadaşım Soren Penalver, Sezen’e gül atarken, ben dans ediyordum" diye yazdı.
Kaynak:Haber Turk 11 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 36
Elif’in babası yemeklerini çok sıcak yemekten hoşlanırdı. Dumanı üzerinde pilavlar, ateş topu köfteler, gibi  dolmalar ! Annesi o gün börek yapmıştı. Annesi o gün börek yapmıştı. Fırından çıkar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.