Bilge benim her şeyim
 

Amerika’da aldığı fazla kiloları vermek için her gün iki saat spor yapan Tarkan, "Bilge bana enerji veriyor. Onun varlığı benim için büyük avantaj" dedi.

Megastar Tarkan, çok yakında başlayacak olan yaz konserleri için çok sıkı hazırlanıyor. Cumartesi akşamı Etiler’deki bir spor merkezinden çıkarken sevgilisi Bilge Öztürk ile oldukça samimi pozlar veren Tarkan, forma girmek için neler yaptığını anlattı:

ENERJİ TOPLUYOR
"Amerika’da albüm çalışmalarımdan dolayı yeterince spor yapamıyordum. Biraz kilo aldım. Şimdi çok sıkı çalışıp, spor yapmaya başladım. Yememe ve içmeme çok dikkat ediyorum, her gün iki saatimi spora veriyorum. Yakında konserlerim başlayacak. Enerjik olmam lazım." Bilge Öztürk’le beraberliğinin kendisi için büyük bir avantaj olduğunu belirten Tarkan Tevetoğlu, "Bilge benim her şeyim. Her zaman yanımda ve bana büyük güç veriyor. Son yıllarda gücümün çoğunu ondan alıyorum" diyerek Öztürk’e övgüler yağdırdı.
Kaynak:Sabah 11 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 381
Soğuk  bir kış günü , iki iskelet yolda karşılaştılar: - Bugün gerçekten soğuk, dedi iskeletlerden biri. Diğeri de hemen atıldı . -Korkunç hem de !  İliklerime kadar üşüdüğü devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.