Tiyatro & piyano sokak buluşmaları
 

Konak Belediyesi, kentin sırtları olarak nitelendirilen Limontepe, Gültepe, Çınartepe, Eskiizmir, Uzundere, Kadifekale ve Eserkent semtlerinde bir ilki daha gerçekleştiriyor: Tiyatro - Piyano Sokak Buluşmaları.

Tiyatro oyunlarından, piyano dinletilerine, ve çocuklara yönelik ‘Direklerarası’ Ortaoyununa kadar çeşitli etkinliklerin sergileneceği sokak buluşmaları 14 Temmuz - 1 Eylül 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hayat şartlarının giderek ağırlaştığını, insanların sinemaya, tiyatroya, konserlere gitmek için bütçe ayıramadığını vurgulayan Başkan Tunçağ “İnsanlarımız artık yaşam mücadelesi için ekmek parasına öncelik vermektedir. Bu yüzden tiyatroyu da konserleri de, kısacası sanatsal etkinlikleri vatandaşların ayağına götürmek zorundayız. Bizler, binlerce yıllık tiyatro ve sanat geleneğinden gelen bir kültürel mozaiğin, Anadolu’nun kalbinde nefes alan insanları olarak, türkülerle ağlıyor, tiyatroyla gülüyor, dansla coşuyoruz. Bu coşkuyu sırtlarda da yaşatmak istiyoruz” diye kaydetti.
Kaynak: Ntvmsnbc 12 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 206
Okuldan dönen Selim için annesi ikindi kahvaltısı hazırlamıştı. Küçük oğlan iki kocaman dilim reçelli tereyağlı ekmeği görünce çok sevindi ve hemen yemeğe hazırlandı. - Hayır ! Hayır ! diye atıld devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.