Erdoğan, yine rekor peşinde
 

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, yönettiği ve başrolünü oynadığı 3. sinema filmi "Organize İşler"in önceki gün otopark çekimleri yapıldı. Çekim arasında basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, G.O.R.A.’dan kazandıkları 3.5 milyon dolarla çekimlerine başladıkları filmle, yine seyirci rekoru kırmayı hedeflediklerini söyledi.
Filmin oyuncularından Altan Erkekli, Başak Köklükaya, Tolga Çevik, Ebru Akel, Erdal Tosun’un hazır bulunduğu toplantıya Özkan Uğur, Özgü Namal, Demet Akbağ tatilde, Cem Yılmaz ise turnede oldukları için katılmadı. Filmde bir hırsızlık çetesinin liderini canlandıran Erdoğan, "Filmin üçte birlik kısmının çekimlerini tamamladık. 5 haftalık daha çekim sürecimiz var. Bayağı komik bir film oluyor" dedi.
’Organize İşler’ için hırsızlık üzerine araştırma yaptığını da belirten Erdoğan, "6 ay hırsızların arasında yaşadım. Hatta hırsızlar ilk yazdığım senaryoyu çaldı. Şaka bir yana bir hayatı işliyoruz" diye konuştu.
Kaynak: Milliyet 13 Temmuz 2005


 
Süper Teyze 90
Babası Gülay’a yakındı : - LOTO da yine bir tek sayıyı bile doğru  bulamamışım ! Yazdıklarımın hepsi yanlış ! Gülay babasını teselli etti : - Üzülme babacığım, benim de matematikte dur devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.