6’ncı Harry Potter çılgınlığı başladı
 

J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter serisinin altıncı kitabı olan ‘Harry Potter and half-blood prince’in bu hafta sonu yayınlanacak olması internette ‘fiyat savaşları’nı başlattı. ‘Asda’ ve ‘Tesco’ online satış siteleri, yüzde 47’lik rekor bir indirimle kitabın fiyatını 8.96 euro olarak belirledi.

Asda online alışveriş sitesi, daha ucuzunun bulunması halinde farkı ödeyeceklerini bildirdi. Hafta sonunda iyice kızışacak olan rekabetin fiyatları daha da düşürmesi bekleniyor. Kitabın 2 milyon kopyasının sadece İngiltere’de, 10 milyondan fazlasının da tüm dünyada satılacağı tahmin ediliyor. İngiltere’nin en büyük kitabevi zincirlerinden olan Waterstone’un yaşları 8-16 arasında değişen bin çocukla yaptığı ankette, deneklerin yüzde 39’u favori televizyon programlarından Harry Potter’ın son çıkan kitabını okuyabilmek için vazgeçebileceklerini belirtti.  
Kaynak:Hürriyet 13 Temmuz 2005
 

 
Süper Teyze 126
Matematik dersinde bir ay boyunca çarpım tablosunu öğrenmişlerdi. Öğretmen o gün sınıftaki herkesi kaldırıp tablodan işlemler soruyordu : - Evet çocuklar, altı kere altı otuzaltı,sekiz kere sekiz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.