Fatih Erkoç’un ‘Beklenen’ albümü!
 

Türk Pop Müziği’nin usta yorumcularından Fatih Erkoç, altı yıl aradan sonra gerçekleştirdiği yeni albümü ‘Beklenen’i, kendi müzik yapım firması MEFA etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Pop müzik albümü ‘Beklenen’in prodüktörlüğünü daha önce de Şebnem Ferah, Nalan, İzel, Athena, Çelik, Burak Kut, Ufuk Yıldırım, Emel Sayın, Müslüm Gürses gibi Türkiye’nin kendi kulvarlarında başarılı bir çok önemli isminin albümlerinde görev almış olan Yiğit Güralp gerçekleştirmiş.

60 kadar parçanın içinden hazırlanan repertuar süreci başta olmak üzere, albümün sunumuna kadar her aşamada Fatih Erkoç ile birlikte uyum içinde çalışan Yiğit Güralp “baştan sona keyifle dinlenebilecek bir Fatih Erkoç albümü oluşturmak için büyük bir titizlikle çalışıldığını ve sonuç olarak ortaya uzun zamandır müzikseverlerin özlediği dört dörtlük bir pop müzik albümü çıktığını” söylüyor.

Bestelerin tamamının Fatih Erkoç’a ait olduğu 14 yeni parçadan oluşan albüme müzisyen Rahman Altın da aranjör kimliğiyle imzasını atmış. Altın, reklam film müziklerinden, ‘Şehir Orman’ adlı danslı oyununun müziklerine, birbirinden çok farklı projeleri gerçekleştirmekte ...
Kaynak:Ntvmsnbc 12 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 174
Boğaç’ın babaannesi ölmüştü. Babasına sordu : - Babaannem nereye gitti babacığım ?  Babası üzüntülü : -Hepimizin gideceği yere oğlum,dedi. Boğaç sevindi : - Tatile mi çıktı yani  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.