Venedik Film Festivali’nde intikam ateşi
 

Geçen yıl Cannes Film Festivali’nde ‘Old Boy’ filmi ile Jüri Ödülü kazanan Güney Koreli yönetmen Chan-Wook Park’ın ‘Sympathy for Lady Vengeance’ filminin çekimleri tamamlandı.

Venedik Film Festivali’nin Asya filmleri programını hazırlayan Elena Polacci, filmi geçen hafta Seul’de izlediğini ve Venedik’te yarışmalı bölüme seçilmesi halinde oldukça ses getireceğini açıkladı. Festival organizatörleri, aday olacak filmlerin bu ay sonunda ilan edileceğini belirttiler. 62. Venedik Uluslararası Film Festivali, bu yıl 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sympathy for Mr.Vengeance’ ve ‘Old Boy’ filmlerinden sonra ‘Sympathy for Lady Vengeance’ ile üçlemeyi tamamlayan yönetmen bu filminde, yıllarca hapis yatan bir kadının, serbest kaldıktan sonra geçmişi hakkında öğrendiği gerçekler nedeniyle, kendisini bu duruma düşürenlere karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Film, Güney Kore’de 29 Temmuz’da, diğer ülkelerde ise Eylül ayında gösterime girecek.
Kaynak:Ntvmsnbc 19 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 154
Veli toplantısında öğretmen ailelerle görüşüyordu. Sıra Tolga’nın babasına geldiğinde : - Oğlunuzdan çok memnunum beyefendi.Sizi içtenlikle tebrik etmek isterim, dedi. Terbiyeli, tertipli, ders devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.