Bir albüm iki CD
 

DMC etiketiyle 2003’te ilk albümünü yayınlayan ve büyük beğeni toplayan Sefarad grubu, iki yıl aradan sonra yeni albümleri ‘Sefarad Volume 2’yi çıkardı. Albümde iki CD’nin içinde 22 şarkı şarkı var.

İLK albümdeki başarılarını verdikleri konserler ve video kliplerle perçinleyen Sefarad Grubu, altı aylık sıkı bir stüdyo aşamasından sonra ikinci albümlerini çıkardı. Albümdeki 22 şarkının 9’u orijinal ‘Sefarad Ladino’ dilinde, yani eski İspanyolca, 12’si ise Türkçe olarak hazırlandı. İlk albümdeki anlayışın dışına çıkmadan, yine Sefarad şarkılarından oluşan yeni albümün Türkçe sözlerinde Sezen Aksu, Ercan Saatçi ve Hande Altaylı imzaları var. Önceki gün müzik marketlerde yerini alan albümden ilk olarak müzikseverlerle radyolar aracılığıyla ‘Vakti Geldi’ isimli şarkı buluştu.

Müziği anonim olan, sözlerini Ercan Saatçi’nin yazdığı şarkının yaza damgasını vuracağı belirtildi. Ayrıca ‘Pulp Fiction’ filminden tanınan ve büyük ilgi gören ‘Misirlu’ parçasının Ladino ve Türkçe versiyonları da ilk kez bu albümde yer alıyor.

HİSAR’DA ÇIKACAKLAR

2003 Aralık ayında piyasaya çıkan ilk albümlerinin ardından Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 120 konser veren Sefarad, 25 Temmuz’da İstanbullu müzikseverlerle ilk kez Rumelihisarı’nda buluşacak.   
Kaynak:Hürriyet 20 Temmuz 2005
  

 
Süper Teyze 375
Sedef ve küçük kardeşi  Cem  televizyondaki çizgi filmi izlerlerken birdenbire görüntü bozuldu ve resimler kaymaya  başladı .   -Hay Allah, dedi Sedef. Ne yapacağız şim devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.