Johnny Depp - Tim Burton zirvede
 

Yönetmen Tim Burton’la başroldeki aktör Johnny Depp’i dördüncü kez bir araya getiren film ‘Charlie and the Chocolate Factory / Charlie’nin Çikolata Fabrikası’, Depp’in kariyerindeki en iyi açılış filmi oldu.

ABD’de 15 - 17 Temmuz hafta sonunda vizyona giren Charlie and the Chocolate Factory/Charlie’nin Çikolata Fabrikası, ilk hafta sonunda 55,4 milyon dolar (yaklaşık 74 milyon YTL) hasılat elde ederek zirveye yerleşti.

Ülkemizde 12 Ağustos’ta vizyona girecek olan Charlie’nin Çikolata Fabrikası, ABD’de, 55,4 milyon dolarlık hasılat ile hafta sonunun en iyi açılışını yaptı.

Film, daha önce ‘Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti’ filmi ile 46 milyon dolarlık ilk hafta sonu açılış rakamına ulaşan aktör Johnny Depp’in en iyi açılış filmi oldu. 
 
FİLMİN KONUSU
Ünlü yönetmen Tim Burton canlı ve yaratıcı stilini bu kez, Roald Dahl’ın çok sevilen klasik eseri ‘Charlie and the Chocolate Factory’yi sinemaya aktarmak için harekete geçirdi.

Hikaye eksantrik çikolatacı Willy Wonka (Johnny Depp) ve onun ilginç çikolata fabrikasının gölgesinde, fakir ailesi ile yaşayan iyi kalpli bir çocuk olan Charlie’yi (Freddie Highmore) anlatıyor.

Uzun zaman önce kendi ailesinden izole edilmiş olan Wonka, çikolata imparatorluğunu devredeceği bir vâris seçmek için dünya çapında bir yarışma düzenler. Aralarında Charlie’nin de bulunduğu, Wonka’nın çikolatalarından altın bileti çeken beş çocuk, 15 yıldır hiç kimsenin görmediği efsanevi çikolata fabrikasını gezecekleri bir tura katılmaya hak kazanırlar.
Kaynak:Ntvmsnbc 18 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 238
Ferhat okuldan eve gelince çantasını odanın ortasına fırlattı ve halıya serildi : - Çok yorgunum anneciğim, diye inledi yattığı yerden. - Neden  yavrucuğum ? dedi annesi. - Bu gün tam  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.