Harry Potter’in gönül işleri
 

İngiliz yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı ve geçen hafta Avrupa, ABD ve birçok Asya ülkesinde eş zamanlı olarak piyasaya çıkan ’Harry Potter and the Half Blood Prince’ kitabı satış rekorları kırarken, kitabın baş karakteri Harry Potter’ın kızlarla özel bir yakınlık kurmamamsı merak konusu oldu. Alman Bild gazetesinin ortaya attığı Harry Potter’ın gönül işlerinden uzak durduğu tartışması şimşekleri çekti. Büyücülük okulu öğrencisi Harry’nin bu zamana kadar kız arkadaşıyla ’yakın’ ilişkiye girmemesine ilişkin internet ortamında dolaşan teoriler şöyle sıralanıyor:

TEORi 1: Bu zamana kadar hiçbir kız Harry ile fazla samimi olmak istemedi. Bu yüzden de Harry saçlarının şeklini değiştirmek ve renkli lens takmak istiyor.

TEORi 2: Eski bir öğretmen olan Harry Potter dizisinin yazarı J.K. Rowling, Harry’yi İngiliz disipliniyle sıkıyor ve onun gönül işlerini baskı altında tutuyor. Çünkü küçük okurlarının hassas beyinlerini yatak hikayeleriyle doldurmak istemiyor.

TEORi 3: Harry kızların gönlünü çoktan fethetti ama okuyucular bunu fark edemedi. Harry Potter hayranı bir okuyucu konuyla ilgili yorumunu şöyle dile getiriyor: J.K. Rowling bir önceki bölümde Harry’nin ilk öpücüğünü bile üstü örtülü olarak geçiştirdi.

TEORi 4: ABD edebi bilimler araştırmacısı Michael Bronski’ye göre, Harry Potter belki de karşı cinsten hoşlanmıyor.
Kaynak:Akşam 22 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 187
Sevgi ile Sibel sohbet ediyorlardı : - İnanmazsın ! dedi Sibel. Neredeyse bir haftadır, her gece aynı rüyayı görüyorum. - Korkunç bir rüya değildir umarım. Yoksa her gece çekilmez, dedi arkad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.