Eminem geliyor
 

Avrupa turnesini İstanbul’da tamamlaması teklif edilen Eminem, terör korkusu yüzünden teklifi reddetmişti. İstanbul konseri için tam 1.5 milyon dolara anlaşan sanatçı, terör korkusunu yendi!.

Ayhan Aydın ikna etti
Eminem’i ikna eden isim, Almanya’da yaşayan organizatör Ayhan Aydın oldu. Aydın, turnenin organizatörü ile sözlü olarak anlaştıklarını söyleyerek, şöyle konuştu: "50 Cent teklifimizi kabul etti. Eminem’in terör nedeniyle çekinceleri vardı. Onu Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğuna ikna ettik. Konserin sponsorluk anlaşmaları da tamam." Dünyanın en çok kazanan sanatçılarından olan Eminem, İstanbul’a gelmek için 1.5 milyon dolar aldı.

50 cent de yanında!
Ünlü rapçi Eminem, 24 Eylül’de bir konser vermek üzere İstanbul’a geliyor. Eminem böylece, 50 Cent ile birlikte çıktığı Avrupa turnesinin kapanış konserini İstanbul’da vermiş olacak. Beş aydır süren bu turne kapsamında tam 25 konser veren ikili, 49 kişilik ekipleri ve iki uçak dolusu malzemeyle şehir şehir gezdi. 17 Eylül’de İrlanda’da son konseri vermeyi planlayan Eminem, İstanbul teklifini terör korkusu nedeniyle ilk başta reddetmişti.
Kaynak:Sabah 25 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 98
Küçük Şebnem süslenmeye çok meraklıydı. Saatlerini yatak odasında,annesinin tuvalet masasının başında geçirebilirdi. O gün de koşarak annesinin yanına geldi : - Anneciğim sana iyi bir haberim v devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.