Tom Hanks’ten Usame’ye destek
 

ABD’li ünlü film yıldızı Tom Hanks, yeni filminde Sovyet işgali döneminde Afgan mücahitlere gizlice silah yardımı yaparak, işgalin başarısız olmasına katkıda bulunan Teksaslı bir parlamenteri oynayacak.

Tom Hanks, yazar George Crile’nin ‘Charlie Wilson’s War’ kitabından aynı adla uyarlanacak filmin başrolü için, Universal Pictures şirketiyle sözleşme imzaladı. Daha sonraki yıllarda ‘İkiz Kuleler’in yıkılması eylemini planlayan kişi olarak tüm dünyaca tanınacak olan Usame bin Ladin, o dönemde CIA tarafından eğitilen ve desteklenen bir direnişçiydi.

Senaryosu, CIA’in Afgan direnişine mâli destek ve silah verme konusundaki gizli çalışmalarına destek veren, alkol ve kadınlara düşkünlüğüyle tanınan parlamenterin Charlie Wilson’ın gerçek hikayesine dayanacak filmin çekimlerine, gelecek ilkbaharda başlanacak.


 

 
Süper Teyze 443
 Umut, okulun ilk günü kantinde gördüğü Sevinç’ten çok hoşlanmış, bakışlarını dakikalarca kızın üzerinden ayıramamıştı. Ders dinlerken de aklında hep  Sevinç vardı. Son zilin çalmasına kad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.