Sean Connery için kapalı saray açıldı
 

Ünlü aktör Sean Connery, Esra Bereket’in misafiri olarak geldiği İstanbul’da tarihi mekanları gezmeye devam ediyor.

Üç gündür Bereket’in Sedefadası’ndaki villasında tatil yapan Connery ve ressam eşi Micheline dün özel tekneyle Avrupa yakasına geçerek şehir turu yaptı. Önce Topkapı Sarayı’nı gezen ünlü aktör ve eşine Bereket’in yanı sıra onun Londra’dan arkadaşı olan İlhan Nebioğlu eşlik etti. Ziyaretin ardından Topkapı Sarayı Müdürü İlber Ortaylı ünlü oyuncuya Türk kahvesi ikram etti. Halkın ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Connerry, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü işadamı Rahmi Koç, bu gezinti için Connery çiftine Lincoln marka aracını tahsis etti.İskoçyalı oyuncu, Topkapı Sarayı’nın ardından çok merak ettiği İstanbul Modern Sanat Müzesi ve Dolmabahçe Sarayı’nı ziya ret etmek istedi. Pazartesi günleri müzeler kapalı olduğundan, Connery için özel izin alındı. Her iki müzeyi de ziyaret eden oyuncunun dört saatlik gezisi sırasında ’Türkiye’nin kültürel zenginlikler açısından çok önemli bir ülke olduğunu’ sık sık dile getirdiği öğrenildi. Bu gezintinin ardından ünlü aktör ve eşi Bereket’in özel teknesiyle tekrar Sedefadası’na döndü.
Kaynak:Akşam 26 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 397
Küçük Esra arkadaşına anlatıyordu : - Dün annemlerle piknik yapmaya gittik. Kırlarda yürüyüş yaparken, iki tane dört yapraklı yonca buldum. İnanabiliyor musun ? - Harika ! dedi arkadaşı. Sana şans devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.