Sanal ortamda büyükanne aranıyor
 

2 Ağustos’tan 7 Ağustos’a kadar sürecek olan Çocuk Sanat Festivali çerçevesinde büyükannelerin genç kuşakla sanal ortamda biraraya gelmesi sağlanacak.

Önümüzdeki günlerde Finlandiya, şirin mi şirin bir etkinliğe evsahipliği yapacak. 3 Ağustos’ta düzenlenecek olan Çocuk Sanat Festivali çerçevesinde 365 büyükanne, Hameenlinna şehir merkezinde 365 sallanan koltuğa oturacak ve festivalin genç konuklarına hikayeler, masallar anlatarak, anılarını paylaşacak.

Festivalin sonunda büyükannelerin genç kuşakla sanal ortamda biraraya gelmesinin imkanları da sağlanacak. 2 Ağustos’tan 7 Ağustos’a kadar sürecek olan festival çerçevesinde www.verkkomummo.fi adresine girildiği taktirde çocuklar, büyükanneler ve büyükbabalar kendilerine yeni bir dünyanın penceresini açacaklar ve yeni dostlar edinebilecekler.

İnternetteki yeni büyükanne ve büyükbabalarıyla küçükler akıllarındaki soruların yanıtlarını arayacak, öğütler alabilecek, Şanghay veya Los Angeles’ta yaşayan bir çocuk Fin kültürünü Finli Büyükannesinden öğrenebilecek ya da Finli büyükanne yalnızlığını küçük arkadaşıyla giderebilecek. Böylece bu festival ile Finlandiya bir yeniliğe daha imza atmış olacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 151
Mehmet  annesi ve dedesiyle birlikte yemek yiyordu. Şaşkınlıkla bağırdı : - Anne bak, dedem çorbayı çatalla içmeye çalışıyor ! Annesi aldırmadı. Mehmet yine atıldı : - Anne baksana dedem devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.