Yarım milyon dolarlık misafir: BEYONCE
 

’Seksi yıldız’ ve ’en güzel bacaklı solist’ unvanlarının sahibi Beyonce, Türkiye’ye geliyor. Bir Rus işadamının evlilik yıldönümünde sahne almak için geldiği Bodrum’a aşık olan yıldız, bu kez iş değil tatil için gelecek. İlk ziyaretinde kaldığı Rixos Hotel Bodrum’da iki süper lüks villa kiralayan şarkıcı, geliş tarihinin gizli tutulmasını istedi.

Villada yok yok

İki korumasıyla birlikte gelecek olan Beyonce, iki özel korumanın da otel tarafından tahsis edilmesini istedi. Sanatçının diğer özel istekleri arasında özel tekne ve helikopter de bulunuyor.

Beyonce’nin gezerek yer ayırttığı iki villadan biri Villa Royal Resident Suit 520 metrekare. İki katlı villanın ilk katındaki yatak odasında jakuzili banyo, tuvalet-duş, minibar, LCD ekran uydu bağlantılı TV, direkt telefon bağlantısı, geniş bir teras, salon kısmında küçük bir mutfak, home theater ve plazma TV bulunuyor. Zemin katında ise 3 adet yatak odası, her yatak odasının kendine ait banyosu, uydu bağlantılı TV, direkt telefon bağlantısı, minibar, balkon ve saunası var. Salonda Home theater ve uydu bağlantılı plazma TV, mutfak, fitness, bilardo masası, deniz manzaralı özel havuz bulunuyor.

Villa Royal King Suit adını taşıyan ikinci villa ise 250 metrekare. 3 yatak odası, 3 banyo, minibar, uydu bağlantılı TV, direkt telefon bağlantısı, geniş bir teras, 1 salon, mutfak, home theater, plazma TV, deniz manzaralı sauna ve havuz yer alıyor.
Kaynak:Akşam 27 Temmuz 2005

 
Süper Teyze 51
Afacan Ali, ailesiyle birlikte 3 günlüğüne Paris’e gitmişti. Otele vardıklarında, resepsiyondaki görevli bilgi vermeye başladı : - Otelimize hoş geldiniz ! Odanız üçüncü katta. Kahvaltı sabah 07:00 devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.