Albümüm belli bir kesime değil, herkese ulaşacak
 

Muhabbet Kart için yaptığı ’Yamalı Tövbeler’ isimli şarkıyı single’ına koyan Mustafa Sandal, yeni bir polemiğin de startını verdi. Musti, albümü sadece Avea shop’larda satılan Tarkan’ı kast ederek, "Ben albümümün belli kişilere değil, herkese ulaşmasını istiyorum" dedi.

Tarkan ile Mustafa Sandal arasındaki söz düellosu bitmiyor. Son olarak Tarkan, "Mustafa Sandal’dan Sertab’a çok güzel işler yapılıyor. Ama yine de bir yozlaşma hissediyorum. Galiba biraz işin kolayına kaçılıyor. Başka şarkıları alıp altına imza atmak falan... Bence biraz daha fazla çabalamak, araştırmak gerekiyor" demiş ve Sandal’dan karşılık hemen gelmişti. Sandal, kendi şarkısı ’İsyankar’ı kast eden Tarkan’a şöyle yanıt vermişti:

O ZAMANNE DEMİŞTİ
"Sevgili Tarkan aslında çok beğendiğim, çok çalışkan ve plancı bir çocuk. Ancak, ben onun planlarında yer alamam. Şayet bu yazı boş geçtiyse suçlusu Musti’nin ’İsyankar’ı olamaz. Ona tavsiyem; benim şarkımı bol bol dinlesin ama isyanını bana etmesin." Bu açıklamaların üzerinden 6 ay geçmişti ki, iki ünlü arasındaki sessizlik bozuldu. Muhabbet Kart için hazırladığı ’Yamalı Tövbeler’ isimli şarkıyı single’ına koyma kararı alan Sandal, bununla ilgili yaptığı açıklamada, ’Ayrılık Zor’ isimli albümü sadece Avea shop’larda satılan Tarkan’a üstü kapalı göndermede bulunmayı ihmal etmedi:

ÖZ SEVENLER İÇİN
"Muhabbet Kart ile yaptığımız toplantılarda onların anlayış göstermesiyle aldığımız ortak karar sonucu, ’Yamalı Tövbeler’ isimli şarkımız ’öz Mustafa Sandal sevenlerine’ ulaşması için normal bir single olarak çıkacak. Şarkıya sadece belli kişilerin değil, tüm müzikseverlerin ulaşabilmesi için bu karara vardık." Önümüzdeki hafta sekiz şarkıdan oluşan single albümü piyasaya çıkacak olan Sandal, ’Yamalı Tövbeler’in dört versiyonuna albümünde yer verdi. Geçen yıla damgasını vuran ’İsyankar’ da yeni versiyonuyla single’da yerini aldı. Bu arada yurtdışında İngilizce albümü için de kolları sıvayan Sandal, Bad Street Boy’s’un prodüktörü Tony Coutula ile çalışıyor. Albüm ekim sonunda hazır olacak.
Kaynak: Sabah 28 Temmuz 2005

 
SüperTeyze 173
Yeni zengin genç adam, son model Ferrarisiyle kız arkadaşına gösteriş yapmak istiyordu. Kızı evinden aldı. Genç kız ilk görüşte bayılmıştı kırmız Ferrariye ! Yola çıktılar. Adam hız yapmaya başladı. devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.