Melih Kibar’ın hayali bu gece gerçek olacak
 

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz besteci Melih Kibar’ın en büyük hayalini, dostları hayata geçirecek. Bu gece Açıkhava’da senfonik orkestra eşliğinde Melih Kibar ve Çiğdem Talu şarkıları çalınacak.

Melih Kibar’ın Çiğdem Talu ile birlikte yaptğı şarkıları senfonik orkestra eşliğinde seslendirme projesi, bugün Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki dev konser ile hayata geçiyor. Kibar’ın meşhur piyanosuna, bu kez meslektaşı Garo Mafyan oturacak ve CRR Senfoni Orkestrası’nı da Mafyan yönetecek. Muhteşem gecede Erol Evgin, Candan Erçetin ve Nükhet Duru, koro ve senfoni orkestrası eşliğinde ’Melih Kibar-Çiğdem Talu’ şarkılarını söyleyecek. Bu özel gece için Melih Kibar’ın son albümünden "Sessiz Veda" isimli enstrümantal bestesine, yönetmen Selim Demirdelen tarafından özel bir klip hazırlandı. Dinamo İstanbul ekibinin katkılarıyla gerçekleşen bu çalışmada, yurt içi ve yurt dışında tangoya yeni bir bakış açısı getiren Tanju Yıldırım ve Arzum Gültekin dans yorumlarıyla yer aldılar.
Kaynak:Sabah 3 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 456
Küçük Erdal arkadaşı Berk’le sohbet ediyordu : - Biliyor musun , dedi benim en büyük hayalim babam gibi ayda 30 bin EURO kazanabilmek . - Baban ayda 30 bin EURO mu kazanıyor ?  Berk hayret  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.