Zerrin Özer - Işın Karaca, Arena’da
 

Türkiye’nin en önemli ve en güçlü sesleri Kuruçeşme Arena’da, birlikte sahne alıyor. Zerrin Özer ile Işın Karaca, Kuruçeşme Arena’da 4 Ağustos gecesi aynı sahneyi paylaşacak.

Geçen hafta kapılarını açan Kuruçeşme Arena sürprizlerle dolu programına başladı. Yaz boyunca, İstanbullulara Boğaz manzarası eşliğinde farklı programlar vaat eden mekan, Pink Martini’li açılışın ardından şimdi de iki güçlü kadın vokali ağırlıyor. Sesi ve müziği ile yıllara meydan okuyan Zerrin Özer ile Türkiye’nin en başarılı kadın vokallerinden Işın Karaca, Kuruçeşme Arena’da müzik tutkunlarıyla buluşuyor.

Boğaz sularından yansıyan yakamozlara, iki ünlü sesin sürpriz repertuarı eşlik edecek. Özer ve Karaca, hem kendilerinin çok bilinen şarkılarını, hem de dünya müzik tarihinin önemli parçalarını birlikte seslendirecekler. Konser saat 21.15’te başlayacak ve geceyarısına kadar devam edecek.

Kuruçeşme Arena’ya, Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş’tan deniz yoluyla da gelebilmek mümkün.
Kaynak:Ntvmsnbc 2 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 346
Öğretmen Ekin’e sordu : -Bana Afrika’da yaşayan hayvanlardan 5 tanesini sayabilir misin ? Küçük kız azıcık düşündü ve : - 3 fil ve 2 zebra öğretmenim ! dedi.  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.