U2 listelerde fırtına gibi
 

to Rock müziğin efsane topluluğu U2’nun merakla beklenen yeni albümü “How to Dismantle an Atomic Bomb”, ilk haftasında 840 bin satış rakamına ulaşarak rekor kırdı. Billboard’un haberine göre, altıncı kez bir albümü ilk haftasında en çok satan çalışma olan U2, ilk haftasını başarıyla kapadı.

İki haftadır listenin zirvesinde olan Eminem’in Shady/Aftermath/Interscope imzalı “Encore” albümünü de tahtından indiren U2’nun yeni albümden çıkan ilk single’ı “Vertigo”, müzikseverlerin son günlerde radyolarda en çok istekte bulunduğu parça oldu.

U2, ilk kez Billboard 200 listesinde 1987 yılında “The Joshua Tree” adlı çalışmasıyla bir numara olmuş, bu albüm tüm dünyada toplam 120 milyon adet satmıştı.

İrlandalı dörtlünün “How to Dismantle an Atomic Bomb” adlı çalışmasından önceki albümü “All That You can’t Leave Behind” ise 2000 yılının kasım ayında müzik marketlerin raflarındaki yerini almıştı. İlk haftasında 428 bin adet satan çalışma, bugüne kadar 4.2 milyon satış rakamına ulaştı.
Kaynak:Hürriyet 4 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 471
Selen, yazlıktan arkadaşı olan Filiz ‘e mektup yazacağını söyleyerek odasına kapanmıştı. Ama aradan iki saate yakın zaman geçtiği halde dışarı çıkmıyordu. Sonunda meraklanan annesi yanına gitti :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.