Yıldızlar geçidi devam edecek
 

Bu yaz birbiri ardına düzenlenen renkli açıkhava konserleri, ağustosta da devam ediyor. İlki 4-9 Haziran’da yapılan ’Avea ile Açıkhava Konserleri’ 13 Ağustos’tan itibaren ikinci bölümüne başlıyor. Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek konserler 19 Ağustos Cuma akşamı sora erecek. Etkinlikle, bir çok sevilen sanatçı müzikseverlerle bir araya gelecek.

AÇILIŞ MFÖ İLE
Pop müziğinin vazgeçilmez gruplarından biri olan MFÖ, yılın ilk Açıkhava konserini 13 Ağustos’ta verecek. İki bölümden oluşan konserde Mazhar, Fuat, Özkan’a, Turhan Yükseler’in şefliğinde 35 kişilik Senfoni Orkestrası eşlik edecek. MFÖ, Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyicilere rüya gibi bir gece yaşatacak.

İSTEK ÜZERİNE YENİDEN
Hazirandaki konser serisinde birlikte sahneye çıkarak büyük ilgi toplayan Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç, dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Avea konserlerinin ikinci bölümünde de hayranlarıyla buluşacak. 14 Ağustos Pazar akşamı Gündeş ile Ortaç, hayranlarını eğlencenin ve romantizmin doruğuna çıkartacak. Türk Pop Müziği’nin en başarılı kadın vokallerinden Işın Karaca ise farklı tarzları ve özgün yorumlarıyla büyük beğeni toplayan Sefarad Grubu ile 15 Ağustos Pazartesi gecesi ilk kez aynı sahneyi paylaşacak.

SİBEL’E GÜÇLÜ PARTNER
Ünlü sanatçı Sibel Can ’Avea ile Açıkhava Konserleri’ kapsamında 16 Ağustos Salı günü sahneye çıkacak. Sesiyle İstanbulluları büyülemeye hazırlanan sanatçıya, yılların eskitemediği ünlü oryantal Nesrin Topkapı eşlik edecek. İlk kez sahneyi paylaşacak olan iki dev isim, hem gözlere hem de kulaklara hitap edecek.

İBO DA VAR
Avea ile Açıkhava Konserleri kapsamında 17-18 Ağustos tarihlerinde konser verecek olan İbrahim Tatlıses ise türkülerini senfonik aranjmanlarla seslendirecek. Gecede sanatçıya Şef Orhan Şallıel ve İsmail Tunçbilek yönetiminde 50 kişilik Senfoni Orkestrası ve 20 kişilik koro eşlik edecek. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Aşkın Nur Yengi ve Rafet El Roman ise 19 Ağustos gecesi ilk kez birlikte sahneye çıkacak. 2001 yılında ’Peşindeyim’ adlı single çalışması ile bir araya gelen Aşkın Nur Yengi ve Rafet El Roman, Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda eski ve yeni şarkılarını seslendirecek.  
Kaynak:Sabah 8 Ağustos 2005
 
 

 
Süper Teyze 298
Yaşlı çift evlerinin balkonunda oturmuş çaylarını içiyor bir yandan da gazetelerini okuyorlardı. Adam başını gazetesinden kaldırmadan : - Şu hale bak, dedi. Bütün gazeteler bu gün ölen ünlü insan devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.